ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γιατί να επιλέξετε τη Semillas Fitó;

Ως Semillas Fitó διαθέτουμε ομάδα περισσότερων από 600 επαγγελματιών σε 15 χώρες ανά την υφήλιο, οι οποίοι συνεργάζονται για να παρέχουν καινοτόμες λύσεις ώστε να μεταμορφώσουν τον αγροτικό τομέα. Η εκτεταμένη εμπειρία μας, η οποία χρονολογείται από το 1880, σε συνδυασμό με τις επιτυχημένες ποικιλίες μας σε διαφορετικά είδη πιστοποιούν τη θέση μας ως ηγέτιδα στον τομέα των σπόρων.

Στη Semillas Fitó πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσωπική και επαγγελματική ικανοποίηση από το να δουλεύουμε σε ένα έργο το οποίο συμβάλλει ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι οι παράγοντες της τροφικής αλυσίδας (παραγωγοί, μεταποιητές, μεσάζοντες και, τέλος, καταναλωτές) επωφελούνται από αυτό.

Επιπλέον προωθούμε την κουλτούρα και την ιδιοσυγκρασία κάθε χώρας στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Η σταδιοδρομία σας στη Semillas Fitó

Στη Semillas Fitó δεσμευόμαστε για την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων μας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον το οποίο βασίζεται σε κλίμα ελευθερίας, σεβασμού και ομαδικής εργασίας.

Αναζητούμε αφοσιωμένους και αυτοπαρακινούμενους επαγγελματίες με μακροπρόθεσμο όραμα, οι οποίοι επιθυμούν να αναπτύξουν την επαγγελματική σταδιοδρομία τους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με πνεύμα αριστείας. Εκτιμούμε την προσέγγιση και επικέντρωση στην καινοτομία, και γι’ αυτόν τον λόγο προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση ως θεμελιώδη βάση για την ανάπτυξη των ανθρώπων μας.

Συμμερίζεστε τις αξίες μας; Θέλουμε να σας γνωρίσουμε!

Εάν ταυτίζεστε με τις αξίες μας και επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας. Θα αξιολογήσουμε το προσόντα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν θεωρήσουμε ότι το προφίλ σας ταιριάζει με οποιαδήποτε από τις κενές θέσεις εργασίας μας.

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να γίνετε μέλος της Semillas Fitó!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ρίξτε μια ματιά στο παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεών μας

Κεντρικά γραφεία

Selva de Mar 111 08019 Barcelona España
Tel.: 93 303 63 60 · Fax: 93 303 63 73

info@semillasfito.com