Ε&Α&Κ

Η Ε&Α&Κ (Έρευνα, Ανάπτυξη και Καινοτομία) θεωρείται ένας από τους πυλώνες ανάπτυξης της Semillas Fitó, με προϋπολογισμό ο οποίος υπερβαίνει το 15% του ετήσιου κύκλου εργασιών και απασχολεί το 39% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της εταιρείας.

Διαθέτουμε 10 κέντρα Ε&Α&Κ:

7 για σπόρους λαχανικών:

Καμπρέρα και Αλβερία (Ισπανία), Σικελία (Ιταλία), Αττάλεια (Τουρκία), Κουλιακάν  (Μεξικό), Μπανγκαλόρ (Ινδία) και Φλόριντα (ΗΠΑ).

3 για σοδειές αγρού:

Lleida και Ντον Μπενίτο (Ισπανία) και Delley (Ελβετία).

 

 

Στη Semillas Fitó διαχωρίζουμε τη διαδικασία Ε&Α&Κ σε τρεις φάσεις:

Βιοτεχνολογία, Αναπαραγωγή φυτών και Ανάπτυξη.

ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τόσο για την εκτέλεση ερευνητικών έργων, όσο και για την παροχή υπηρεσιών στους καλλιεργητές και σε άλλα τμήματα. Το 2007 άνοιξε ένα σημαντικό εργαστήριο βιοτεχνολογίας στην Cabrera de Mar (Βαρκελώνη), αποτελούμενο από τρία τμήματα:

Κυτταρική βιολογία

Φυτοπαθολογία

Γονιδιωματική

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΥΤΩΝ

Διαθέτουμε επτά σταθμούς αναπαραγωγής για σπόρους λαχανικών και τρεις για καλαμπόκι και ηλίανθο. Επιπλέον, έχουμε συνάψει συμβάσεις συνεργασίας με ινστιτούτα εκτροφής ζώων βοσκής και τύρφης.

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Είτε στους σταθμούς Αναπαραγωγής, στα Κέντρα δοκιμών είτε σε συνεργαζόμενους αγρότες, η Semillas Fitó διαθέτει δεκάδες τοποθεσίες σε τέσσερις ηπείρους οι οποίες εποπτεύονται απευθείας από τους διαχειριστές και τους τεχνικούς ανάπτυξης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ρίξτε μια ματιά στο παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεών μας

Κεντρικά γραφεία

Selva de Mar 111 08019 Barcelona España
Tel.: 93 303 63 60 · Fax: 93 303 63 73

info@semillasfito.com