ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ

Ένας από τους παράγοντες που κάνει τη Semillas Fitó να ξεχωρίζει στον παγκόσμιο αγροτικό τομέα είναι η συμμετοχή μας, μέσω των εργαζομένων μας, στις διάφορες ενώσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο.

 

  • Συμμετέχουμε σε περισσότερες από 30 κλαδικές ενώσεις.

  • Συμβάλλουμε με περισσότερα από 150.000 € για την ανάπτυξή τους.

Ένα σημαντικό ορόσημο το 2018 για την εταιρεία μας αλλά και τον κλάδο, ήταν η εκλογή του Eduard Fitó, διευθυντή εταιρικών υποθέσεων και επιχειρηματικής ανάπτυξης στη Semillas Fitó, ως πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σπόρων για την περίοδο 2019-2021. Ο Eduard Fitó εκπροσωπεί τους καλλιεργητές σπόρων—εκατοντάδες οικογενειακές εταιρείες, ΜΜΕ και αρκετές πολυεθνικές—οι οποίες εδρεύουν σε 72 χώρες και δραστηριοποιούνται σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Κύριες εθνικές και διεθνείς ενώσεις:

Διεθνής Ομοσπονδία Σπόρων:

Η ISF είναι η πιο σημαντική ένωση του κλάδου των σπόρων παγκοσμίως, ενώ το ετήσιο συνέδριό της αποτελεί βασικό σημείο συνάντησης για τις καλύτερες εταιρείες σπόρων ανά την υφήλιο.

Ευρωπαϊκή Ένωση Σπόρων:

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Σπόρων (ESA) ιδρύθηκε το 2000 με στόχο να αποτελέσει τη φωνή της ευρωπαϊκής βιομηχανίας σπόρων.
Εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ενώσεων, εταιρειών και ιδρυμάτων που ασχολούνται με την έρευνα, την αναπαραγωγή, την παραγωγή και την πώληση σπόρων γεωργικών σπόρων, σπόρων λαχανικών και καλλωπιστικών φυτών.

Asociación Nacional de Obtentores Vegetales (Εθνική Ένωση Καλλιεργητών Φυτών:

Η Εθνική Ένωση Καλλιεργητών Φυτών (ANOVE) είναι η ισπανική ένωση που συγκεντρώνει εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο να προσδώσουν προστιθέμενη αξία στον αγροδιατροφικό τομέα μέσω έρευνας, ανάπτυξης και εκμετάλλευσης νέων ποικιλιών φυτών.

 

ANSEME:

Τα μέλη της ANSEME περιλαμβάνουν όλες τις εταιρείες που εξειδικεύονται, παράγουν ή/και πωλούν σπόρους στην Πορτογαλία, από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις έως μεγάλες πολυεθνικές. Αποστολή της είναι να εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του κλάδου, διασφαλίζοντας την προμήθεια σπόρων από άποψη ποσότητας, ποιότητας και χαρακτηριστικών που αρμόζουν στις ανάγκες της αγοράς.
Η ANSEME αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των εταιρειών-μελών και των επίσημων υπηρεσιών του Υπουργείου Γεωργίας. Επί του παρόντος, ενεργεί επίσης ως μεσολαβητής με κοινοτικούς θεσμούς.

Assosementi:

Η Assosementi αποτελεί την ιταλική ένωση σπόρων. Εκπροσωπεί το σύνολο της βιομηχανίας σπόρων σε εθνικό επίπεδο στην Ιταλία: καλλιεργητές φυτών, εταιρείες σπόρων και αποκλειστικούς διανομείς σπόρων.

 

UFS:

Η UFS (Union Française des Semenciers) είναι η γαλλική ένωση σπόρων για εταιρείες σπόρων και καλλιεργητές φυτών. Η UFS, η οποία ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2009, αποτελεί εμπορική ένωση η οποία διαχειρίζεται τη βιομηχανία σπόρων και την προώθηση της αναπαραγωγής φυτών στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο. Η UFS απαρτίζεται από 135 γαλλικές εταιρείες σπόρων οι οποίες συμμετέχουν σε 3 βασικές δραστηριότητες: την αναπαραγωγή φυτών, την παραγωγή σπόρων και την εμπορία σπόρων

TSÜAB:

Η TSÜAB αποτελεί την Ένωση Βιομηχάνων και Παραγωγών Σπόρων στην Τουρκία. Η TSÜAB απαρτίζεται από εταιρείες οι οποίες έχουν αφοσιωθεί στην παραγωγή, ανάπτυξη και εμπορία σπόρων σε εθνικές και διεθνείς αγορές. Επί του παρόντος ο οργανισμός αριθμεί 921 εταιρείες μέλη.

 

TÜRKTED:

Η TÜRKTED εκπροσωπεί εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διαφορετικά στάδια της βιομηχανίας σπόρων στην Τουρκία υπό μια κοινή ένωση, ως ενιαία φωνή και δύναμη. Οι εταιρείες μέλη της TÜRKTED συμφωνούν ότι ο καλύτερος και ορθότερος τρόπος για επίλυση κοινών προβλημάτων που επηρεάζουν τον συγκεκριμένο κλάδο, αλλά και έχοντας ως όραμα την επίτευξη κοινών στόχων που αφορούν το σύνολο της κοινότητας, είναι μέσω κοινών προσπαθειών και συλλογικών πρωτοβουλιών.

AIB:

Η AIB αποτελεί διεθνή ένωση η οποία αντιπροσωπεύει τις κύριες εταιρείες στον κλάδο των σπόρων λαχανικών. Οι εταιρείες-μέλη μας δεσμεύονται να υποστηρίζουν τη βιώσιμη κηποκομία μέσω καινοτομίας στην καλλιέργεια λαχανικών και στην παραγωγή σπόρων.

Αποστολή της AIB είναι η πρόληψη και καταπολέμηση των παραβιάσεων σε ό,τι έχει να κάνει με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των μελών μας. Είμαστε συνδεδεμένοι με ένα δίκτυο περιφερειακών και εθνικών ενώσεων σπόρων και αρχών επιβολής κανόνων πνευματικής ιδιοκτησίας σε πολλές χώρες.

AMSAC:

Η AMSAC αποτελεί Πολιτική Ένωση η οποία εδώ και περίπου 50 χρόνια προωθεί την παραγωγή και τη χρήση βελτιωμένων σπόρων για έρευνα σχετικά με τη φύτευση και την αναπαραγωγή φυτών στο Μεξικό. Η AMSAC είναι το εθνικό και διεθνές σημείο αναφοράς για οτιδήποτε έχει να κάνει με σπόρους για καλλιέργειες στο Μεξικό.

Με εθελοντική συμμετοχή 70 εθνικών και διεθνών εταιρειών-εταίρων, οι οποίες παράγουν, ερευνούν και εμπορεύονται σπόρους, καθώς και παρόχους υπηρεσιών της βιομηχανίας σπόρων, αντιπροσωπεύει το 85% της παραγωγής και της εμπορίας βελτιωμένων σπόρων.

FSII

Η Federation of Seed Industry of India (FSII) αποτελεί ένωση 40 μελών της βιομηχανίας φυτοεπιστημών με βάση την Ε&Α, η οποία ασχολείται με την παραγωγή σπόρων υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές και ίνες στη χώρα. Οι εταιρείες-μέλη της ένωσης καταπιάνονται με εφαρμογές αναπαραγωγής και τεχνολογίες σπόρων που βασίζονται στην έρευνα, επιτρέποντας στους αγρότες να υιοθετούν γεωργικές λύσεις βασισμένες στην τεχνολογία για βελτίωση της γεωργικής παραγωγικότητας με βιώσιμο τρόπο, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες τόσο πριν όσο και μετά τη συγκομιδή.

Θέλετε να γίνετε διανομέας της Fitó;

Εάν σας ενδιαφέρει να προωθήσετε εμπορικά τους σπόρους μας, σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στο δίκτυο διανομής μας το οποίο έχει παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες.
Επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο πωλήσεων της εταιρείας μας στην περιοχή σας.

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ρίξτε μια ματιά στο παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεών μας

Κεντρικά γραφεία

Selva de Mar 111 08019 Barcelona España
Tel.: 93 303 63 60 · Fax: 93 303 63 73

info@semillasfito.com